EPUB Un dragón a dieta

Book description

arles Cano. València 1957. Llicenciat en Filologia Valenciana. Durant més de 20 anys va treballar com a professor de llengua i literatura. Actualment viu del Conte. Autor de Literatura Infantil i Juvenil, amb més de 50 llibres publicats en diverses llengües. Ha treballat com a guionista de ràdio, televisió, i còmics, així com autor teatral i contacontes.

Com a narrador oral ha participat en diversos festivals internacionals com la Maratón de Guadalajara, el festival internacional de los Silos (Tenerife) Un Madrid de Cuentos, "En Veu alta" (Vilafranca del Penedés), o en els festivals de narradors en llengua Catalana de Pont de Suert (Lleida) o Torredembarra (Tarragona) entre altres. També ha contat per tot el territori espanyol i ha actuat diverses vegades al Marroc, Guinea Equatorial, França i el Regne Unit.

Ha rebut diversos premis entre ells el "Premio Lazarillo" en 1994 per "Te pillé Caperucita" (ed. Bruño) el Premon "Samaruc" dels bibliotecaris valencians en 1996, I el premi "Hospital Sant Joan de Déu" de 2008 per. "Per un botó". Ha sigut seleccionat en la llista d'honor de la C.C.I en els anys 1995 i 1998 i La seua obra '¿En qué es diferencian el blanco y el negro?' (Aura Comunicació) I "Te pillé Caperucita"(Bruño) van ser selecionades per als "Withe Raven" per la Jugend Bibliothek de Munic en 1996.

Es dedica a la poesia visual i objetual des del 2000, que va muntar una exposició de poesia visual amb els seus alumnes de literatura titulada "POEMES BROEMES I ALTRES ARTIFICIS. En 2003 va exposar una altra titulada "CARTES" amb els naips com a motiu central. I en 2005 va impulsar el projecte "BESCANVI", una exposició-intercanvi d'obra amb més de mig centenar de poetes, il·lustradors, dermatòlegs, titellaires, pintors, escultors i professores d'anglés.

Ha participat com a conferenciant en diverses trobades, taules redones, jornades… etc, referides a Literatura Infantil i Juvenil, ràdio, televisió, teatre, poesia visual i literatura oral.

Download «Un dragón a dieta» EPUB

24.02.2017

Tag cloud: dragón, dieta, cheap download, epub, 1 usd, epub, carles cano

Un dragón a dieta EPUB ebook download
Download EPUB

Book info

Title
ISBN9788424187477
Author
PublisherEverest Publishing
Release date 06.06.2006
Pages count32
File size7.1 Mb
eBook formatPaperback, (torrent)En
Book rating3.7 (1 votes)
 rate rate rate rate rate

Related books

If you like Un dragón a dieta, read this: